demoscòpia

Dijous 30 de maig: Conferència sobre demoscòpia

Som en temps d’eleccions, entre les catalanes i les europees. I eleccions vol dir enquestes electorals, d’intenció de vot. Com es fan les enquestes? Com es trien les preguntes? I la gent a qui s’enquesta? Com s’estudien les actituds i les preferències polítiques? D’això, i de més coses, s’encarrega la demoscòpia. Ens en parlarà Jordi Muñoz i Mendoza, politòleg i expert en enquestes i demoscòpia, investigador i director del Centre d’Estudis d’Opinió.

El CEO és l’òrgan públic de la Generalitat que s’encarrega de realitzar les enquestes, la valoració dels partits i els polítics, i dels estudis postelectorals. Jordi Muñoz (València, 1979) és, a més, doctorat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra i professor del Departament de Ciències Polítiques de la Universitat de Barcelona.

Etiquetas: Sin etiquetas

Añadir un comentario

No se publicará tu dirección de correo electrónico. Los campos obligatorios están marcados con *