XVII premi b

Premi al Treball de Recerca de Batxillerat

Com cada any, i ja en fa 17, el Centre d’Estudis Sinibald de Mas vol premiar el millor Treball de Recerca de Batxillerat que tingui per tema Torredembarra o el seu entorn proper. Creiem que és la millor manera de promoure els estudis locals entre els joves que, des dels instituts, comencen a fer recerca i aviat esdevindran investigadors.

El lliurament del premi serà el divendres 31 de maig de 2024 a les 19:00 al Pati del Castell en un acte públic en el qual es donarà a conèixer el veredicte del jurat. En el mateix acte també es farà un reconeixement a tot l’alumnat de segon curs de batxillerat que ha destacat pel seu treball de recerca, sigui quina sigui la temàtica triada.

A l’acte tindrem ocasió d’escoltar una conferència sobre Els joves i la recerca a càrrec de Carles Moruno, jove investigador de la Universitat Rovira i Virgili que va fer els seus estudis de batxillerat a Torredembarra i ha progressat amb èxit dins la universitat.

L’acte de lliurament del premi s’organitza amb la col·laboració de la Seu de Torredembarra del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili.

Etiquetas: Sin etiquetas

Añadir un comentario

No se publicará tu dirección de correo electrónico. Los campos obligatorios están marcados con *