sinibald-logo83

Final del curs 2023-2024

Dijous 20 de juny vàrem tenir la darrera sessió del curs 2023-2024 de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de la Universitat Rovira i Virgili a Torredembarra, que gestionem des del Centre d’Estudis.

Han estat 18 sessions, estructurades en tres trimestres: d’octubre a desembre de 2023 (amb sessions bàsicament centrades en temes de l’àmbit científic); de gener a març de 2024 (amb xerrades diverses sobre el món artístic); i d’abril a juny de 2024 (amb conferències sobre qüestions d’història i literatura).

Amb més de 50 inscrits a tot el curs (i assistents esporàdics a sessions singulars), l’Aula de la Gent Gran de Torredembarra ha tornat a demostrar que ofereix un servei necessari i útil. L’avaluació que en podem fer és altament positiva, tant del desenvolupament de les sessions com dels debats suscitats en cadascuna d’elles (sempre, evidentment, amb les diferències viscudes en un i altre cas).

En la darrera sessió, des del Centre vam passar una enquesta de satisfacció als usuaris de l’Aula per conèixer les seves valoracions i per poder, així, efectuar una proposta encara millor per al proper curs 2024-2025, que convocarem passada la Festa Major de Santa Rosalia i acabat ja l’estiu.

Gràcies a tots els conferenciants per la vostra aportació i als assistents pel vostre interès i la vostra participació activa.

Etiquetas: Sin etiquetas

Añadir un comentario

No se publicará tu dirección de correo electrónico. Los campos obligatorios están marcados con *